2010. november 22., hétfő

A Nyugat a terrorizmus legnagyobb támogatója

Irán védelmi minisztere szerint a „Nyugat a terrorizmus legnagyobb támogatója a világon", hozzátéve, hogy a NATO katonai ereje folyamatosan csökken és tagjai hanyatlanak.

Az arrogáns hatalmaknak katonai ereje anyagi és gazdasági érdekekre alapszik, és mert a nyugati országokban gazdasági válság van, erejük is csökken, mondta Ahmad Vahidi dandártábornok vasárnap.

Vahidi megjegyzései a közelmúltban az iszlám Forradalmi Gárda Ali Imám bázisán hősi halált halt 18 katona tiszteletére tartott ünnepélyes megemlékezésen hangzottak el a nyugati Lorestan tartományában. Október 12-én haltak meg, amikor tűz keletkezett a bázison belül, amely átterjedt a lőszer raktárra, ami felrobbant. További 18 katona megsebesült. (A zsidók azt állították, hogy ők követték el a terrortámadást, de ezt fenntartással kezeljük, mivel tudjuk jól, hogy a zsidó mindig hazudik.)

"A status quo-ra tekintettel, a globális arroganciát felváltotta a csalódás, és a többi országban igyekszik a lázadást megteremteni, különösen a muszlim államokban a Közel-Keleten," - idézte az IRNA Vahidi kijelentését.

A környező arab országokat az Egyesült Államok fegyverrel támogatja, a legnagyobb mértékben Szaúd-Arábia kap fegyvereket 67 milliárd dollár értékben. Más országok a Perzsa-öböl térségében - beleértve az Egyesült Arab Emírségeket, Ománt és Kuvaitot - összesen 55,88 milliárd dolláros fegyver üzletet kötöttek az USA-val, ezzel próbálva ellensúlyt képezni az Iráni Iszlám Köztársasággal szemben.

Amíg a nyugati országok a régióban országokat támadnak meg a terrorizmus elleni küzdelem ürügye alatt, addig a nyugati emberek a terrorizmus legnagyobb támogatói a világban, mondta az iráni védelmi miniszter. Az úgynevezett terrorizmus elleni háború eddig 1,5 millió halálos áldozatot követelt.

A magunk részéről megjegyezzük, hogy a nyugati emberek azzal is támogatják a Nyugat által elkövetett terrorizmust, ha részt vesznek a cionista befolyás alatt lévő rendszerek országgyűlési és egyéb választásain, szavazatukkal legitimálva a gyilkos rendszert. Még a radikális pártok sem képesek ezen változtatni, mert a törvényhozásba bekerülve kivétel nélkül alkalmazkodnak a rendszer által felkínált demokratikusnak nevezett keretekhez. Érthető az iráni miniszter kijelentése, bár a nyugati országok lakossága teljes mértékben félre van vezetve - "nem tudják mit cselekszenek" - és nem sokat tehet a zsidókkal terhelt agymosó tömegtájékoztatás ellen, mivel azt még leszavazni sincsen módjában. Az egyetlen ellenszer a média ellen, ha nem fizetünk elő a szenny-csatornákra (be sem kapcsoljuk a televíziót), nem várásoljuk az újságaikat és fogyasztási szokásainkat is úgy alakítjuk, hogy a legérzékenyebben érintse a rendszer haszonélvezőit. A népi ellenállásnak ez a legegyszerűbb, legkényelmesebb, de ugyanakkor leghatékonyabb módja is.

Nyitrai Frigyes - Jövőnk.info