2010. november 16., kedd

Arizonában a nemzetiszocialistákat védi a rendőr!

Phoenix város bírósága elé tüntetést szervezett az illegális bevándorlás és narkó-terrorizmus ellen JT Ready és az NSM amerikai nemzetiszocialista mozgalom november 13-án. Szokásához híven megjelent az anarchista-cionbolsevik irányítás alatt lévő söpredék, köztük az illegális betolakodók is ellentüntetés céljából.


Nem újdonság ez, akár a tömeggyilkosságok és narkó-terrorizmus is mindennapossá vált. Amiről viszont érdemes hírt adni e tüntetéssel kapcsolatban, az a rendőrség igazságos, törvényt követő eljárása. A bejelentett demonstrációt, a bíróság épülete elé vonulást és a tiltakozást biztosították, a kommunista-anarchista, üveget, köveket dobálókat megfékezték, kettőt letartóztattak közülük. Könnygáz és paprika keverékét használtak ellenük úgy, ahogy azt a magyarországi rendőrség használta a fűre ülni tilos tüntetésen.

Különböző híradások csak a rendbontásról adnak hírt, a szenzációhajhász történet a lényeg számukra, de arról, hogy a népnek joga van tüntetni és azt a jogot a rendőrség megvédi, szépen elhallgatják.

bővebben >>

Üdvözlet a vadnyugatról!


Kitartás!

Kiss László - Jövőnk.info
USA