2012. január 7., szombat

Összeomlás felé

Péntek reggel három olyan hír került fel oldalunkra, melyeket nem mi írtunk (átvett anyagok), mindazonáltal akár mi is írhattuk volna. A közeljövőre vonatkozó összes meglátásunk beigazolódni látszik. A közeljövő eseményei ma már a legtöbb ember számára láthatóak, olyan, mint ha egy sínen közlekedő vonat lenne. Mindenki látja merre visznek a sínek, ezt hívtuk kényszerpályának.

Egyre többen mentik külföldre vagyonukat. Sajnálattal közöljük velük, hogy ha meglátásaink helyesek (márpedig eddig az összes bekövetkezett), akkor külföldön sem sokáig lesz biztonságban a pénzük. Az eurózóna ugyanis képtelen kiemelkedni a recesszióból, illetve megteszi majd, de hasonló eredménnyel, mint ami itt várható. Megelőzi egy összeomlás, és ezzel együtt a számlák zárolása, és az összes többi jelenség. Sokan aranyba fektetik vagyonukat, vagy ingatlanokba, olyasmikbe, amelyek megőrzik értéküket.

Mibe fektet a kormány? A Fidesz képtelen a helyzettel megbirkózni. Nem csak azért, mert nem értenek hozzá, hanem azért is, mert nem lehet két lovat megülni egy fenékkel. Nem lehet keletre és nyugatra megfelelni egyformán, nem lehet hátat fordítani Soros Györgynek büntetlenül, de a kétkulacsos politika sem kivitelezhető. Számtalanszor mondtuk már, hogy szinte közhely: VÉGE! Ennek a rendszernek lejárt az ideje. Tudomásul kell venni, hogy el kell számolni a 20 évvel! A kormánynak már nincs mibe fektetni. A 'legfelső' körökből származó információ, hogy a hatalom márciusig számol. Azért még kihúzza egy kicsit tovább, de nem sokkal.

Gyurcsány felismerte

Lehet, hogy egyelőre egyedül. Megjelentek olyan nyilatkozatai, miszerint nem szabad erővel elmozdítani Orbánt, vagy most Orbán jól politizál. Az történt ugyanis, hogy rájöttek: nem Orbánt fogják számon kérni, hanem mindenkit. Őket is. Szanyit is, Gyurcsányt is. A jelenlegi állapot ugyanis nem a Fidesz hibája, hanem csak részben. És az összes többié, aki politikai pályán mozgott 1989-től 2012-ig bezáróan. Mindenki! A kormány az összeomlást nem kerülheti el. Két dolgot tehet, és erre nemsokára maga is rá fog döbbenni. Vagy létrehozza a nagykoalíciót, és nyer vele 1 évet, vagy kiszemeli a leghatározottabb parlamenten kívüli ellenzéki csoportot, és leül tárgyalni. Ebben az esetben számíthatnak a korrekt eljárásokra. Az összes többi megoldás vége a káosz, és a tömeges kivégzések. Nincs több út, a történelemben soha nem volt. Lenin megmondta: nincs forradalom kivégzőosztagok nélkül. És ha valaki, hát Lenin elvtárs tudta hogy kell forradalmat csinálni.

Hungarista célok

A kormány az utóbbi időben több esetben is jó irányba indult volna el, főleg azokon a területeken, amelyeknek az ötletét tőlünk lopta el, ám utána pontosan úgy jártak, ahogy előre jeleztük. Képtelenek a működőképes megvalósításra. Semmi egyébért, csak azért, mert ahhoz le kellene mondaniuk a vezetésről, ugyanis a jó célok kivitelezhetőségének egyetlen akadályai pont ők maguk. Olyan, mintha egy prostituált, egy tömeggyilkos és egy ferde hajlamú deviáns akarna erkölcsi iskolát nyitni. Hiába lopják el, ezekből semmi nem lesz, csak gyorsítja a bukásukat.

Készül a hatalom a bukásra

Igen. Nem is kicsit. Tudomásunk van róla, hogy a budapesti lövészklubok tömve vannak komolyan felfegyverzett, és folyamatosan a lőtérre járó zsidókkal. Arról is, hogy nemrégiben egy beszélgetésben egy magas rangú rendőri személy a következőt mondta: minden rendőri, katonai iskolát végzett ember tisztában van vele, hiszen tananyag, milyen az erőszakszervezetek irányítása. Hogy működnek, hogy épülnek fel. Békeidőben, katasztrófa időszakban (pl. hosszabb kijárási tilalom), vagy háború idején mik a vezetésben hozott változtatások. A jelenlegi vezetés átszervezése egyértelműen háborús készülődés. Van még számos jel arra, hogy a kormány készül, de nekünk nem kell több bizonyíték. Az viszont példaértékű, hogy az ÁVO, ami 50 000 ávóssal, és iszonyatos mértékű fegyverzettel rendelkezett 48 óra alatt összeomlott. A fennálló hatalom azonban hatalmi helyzeténél fogva úgy érzi, mindent meg kell tenni a hatalomért, akár erőszak árán is fenn kell tartani. Ez a dolga, és a történelemben mindig is ez volt. Az ellenzéknek pedig az, hogy így vagy úgy, de kierőszakolja a hatalom bukását, és érdekeit érvényre juttassa. Ez a dolgok rendje. Ez a történelem. A mai események 50 év múlva ugyanolyan történelem lesz, mint most a második világháború, vagy 1956. Ahogy világosan látható volt 1944 derekán, vagy a vége felé, hogy ha csak csoda nem történik Hitler elveszti a háborút, éppúgy látható ma a jelenlegi hatalmi struktúra vége is.

A hatalmi mentőcsónak - a Jobbik -, nem csak túlterhelt, hanem minden eresztékében laza, tehát mindenre jó, csak túlélésre nem. Hatalmi pozícióba emelése esetén a baloldal teljes egészében ellene fordul, és a jobboldali hazafiak szintén. A kommunisták a kommunista-ellenessége okán, a liberálisok a kibékíthetetlen érdekellentétek miatt, a valódi hazafiak pedig a zsidó-fertőzöttsége és kétes szereplése miatt. A párttagságának és a szimpatizánsainak döntő többsége a társadalom ellumpenesedő rétegeiből kerül ki, ezért hosszabb távon a kitartás és az áldozatkészség hiánya miatt velük a párt vezetése nem számolhat. A Jobbiknak sem gazdasági, sem tömegtámogatottsági ereje nincs, és a felkészülése is sekélyes, komoly feladatok megoldására a párt nem alkalmas, egyedül csak a polgárháború kirobbantására.

Rádöbbenések

Igen. A mai sajtó szinte csak erről szól. Pontosan arról, amit évekkel korábban megírtunk, és amiért jobbról és balról csak gyűlöletet és gúnyt kaptunk. Egy szerkesztőnk a mai napra csak ennyit mondott:

"Mi mindent elmondtunk, többet nem tehettünk. Az emberek úgy jártak mint Jézussal, nem hallgattak rá, úgy nem hallgattak ránk sem. De akinek füle van hallja meg! Sokan azért meghallották. A nép vagy nemsokára tömegesen jelentkezik az MNA soraiba, hogy dolgozzanak a nemzetért, vagy vége. Jön a szabálytalan előzés, kapnak egy 'nesze semmi fogd meg jólt', és kitolják a szemüket a nagy semmivel. Amivel persze újra csak elodázzák a dolgokat, kapnak egy minimális haladékot, mert a vége amúgy is ugyanaz lesz. Igazából majdnem hogy felesleges a mai magyar helyzettel foglalkoznunk. Mindent elmondtunk róla jó előre. Már csak dőljünk hátra a székben, és kérjünk egy kávét. Továbbiakban erről már nem igazán lenne mit mondanunk."

Valóban. Most már nem azzal kell foglalkozni, hogy megbukik-e a rendszer vagy nem, vagy hogy ezt bizonygatni kellene. Megbukik és kész. Mi azonban elkészültünk egy Nemzeti Gazdasági Programmal, és egy Nemzeti Stratégiai Tervvel, amely hitünk szerint az egyetlen, ami kirángathat minket a jelenlegi kilátástalan helyzetből. Ugyanis a világ csak most döbbent rá arra, amivel mi már igen régen tisztában voltunk, és megtettük a megfelelő intézkedéseket, és elkezdtük a jövőnek való építkezést, stratégiák kidolgozását. A legtöbben ennek csak most állnak neki, de meglehetősen elkéstek. Úgy 5 évet.

Kovarcz Emil - Jövőnk.info